Heb je geen Facebook account maar wil je toch op de hoogte blijven? Op deze pagina vind je de laatste berichten van ons Facebook account. Het is ook mogelijk om direct naar ons account te gaan, deze is toegankelijk voor iedereen. Je hoeft geen account te hebben om de berichten en foto’s te bekijken.

Ook dit jaar waren wij aanwezig bij het Openlucht Museum tijdens het evenement “Volgende halte”. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Ook vanavond worden er weer een paar gebouwen van de modelbaan Winterswijk onderhanden genomen. ... See MoreSee Less

View on Facebook

De modelbaan is gedemonteerd en verhuisd naar de museumwerkplaats. De opbouw en de renovatie is inmiddels in volle gang! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Tijd voor de grote schoonmaak 🙂 ... See MoreSee Less

View on Facebook

Deze week is er begonnen aan het nieuwe onderstel voor de modelbaan Winterswijk.
Naast de miniatuurtreinen die rijden op de spoorbaan van ruim 15 meter.. geeft de modelbaan een goede indruk van het leven rondom het spoor in Oost-Nederland anno 1920-'30.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Vorige week werd symbolische de spoorzone opgeleverd door het planten van een lindeboom. Omroep Regio8 maakte hier een mooie samenvatting van . ... See MoreSee Less

View on Facebook

Vandaag maakten gedeputeerde Conny Bieze en wethouder Ilse Saris van Winterswijk, samen met vele genodigden, een wandeling door de spoorzone.

Tevens werd er naast het voormalige GOLS-station een lindeboom geplant ter ere van de voltooiing van de spoorzone. De realisatie van de museumwerkplaats is hier onderdeel van.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Vandaag was het mooi weer.. dus is er een begin gemaakt met het plaatsen van het hek om het buitenterrein. Afkomstig van de reeds gesloopte Prins Willem Alexanderschool. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Ons voorterrein wordt nu in een sneltreinvaart dichtgelegd met bestrating.
Een mooie combinatie van tegels met stroken oude koperslakkeien. Afkomstig van de oude houtlandingstraat. Deze weg liep midden over het oude emplacement van Winterswijk.
... See MoreSee Less

View on Facebook