Volwassenen 

€ 4,-

Kinderen van 4 t/m 12 jaar

€ 1,-

Kinderen van 0 t/m 3 jaar

Gratis

Donateurs

Gratis

Begeleider van bezoeker met handicap* 

Gratis

Groepstarieven

Breng samen met je schoolklas, buurtvereniging of vriendengroep een bezoek aan de museumwerkplaats. Speciaal voor groepen die een bezoek willen brengen aan het informatiecentrum over de geschiedenis van het openbaarvervoer in Oost-Nederland, biedt Transit Oost interessante groepstarieven.

10 t/m 15 volwassenen

€ 3,50 p.p.

16 t/m 25 volwassenen

€ 3,- p.p.

26 t/m 40 volwassenen

€ 2,50 p.p.

Meer dan 40 volwassenen

op aanvraag

De entreegelden komen volledig ten goede aan het behoud van de collectie van Transit Oost. De stichting heeft geen winstoogmerk en is een geregistreerde ANBI instelling.

Huur een bus

Organiseer jij een feest of een leuk dagje uit voor familie, vrienden of collega’s? Huur eens een historische bus! Transit Oost beschikt over unieke voertuigen. Ook ideaal voor een bruiloft.

Informeer naar de mogelijkheden >

Vrijwilligers

De museumwerkplaats draait volledig op vrijwilligers die jou graag voorzien van leuke weetjes en feiten over de geschiedenis van het openbaar vervoer in Oost-Nederland. Deze groep enthousiaste mensen zetten zich vol passie in. Vrijwilliger worden iets voor jou?

Bekijk de mogelijkheden >
mobiel erfgoed transit oost

Mobiel erfgoed

Onze collectie mobiel erfgoed geeft een goed beeld hoe het openbaar vervoer op de weg zich heeft ontwikkeld. Van de eerste T-Ford bus uit 1923 tot de laatste GSM bus die nog tot eind jaren ’90 in dienst was.

Bekijk de collectie >
Meer praktische info

“Beleef de historie van het openbaar vervoer
in Oost-Nederland”