Vriend van Transit Oost
vanaf € 25,- per jaar

Met jouw bijdrage steun je onze activiteiten en draag je bij aan het behoud van onze collectie. Meld je aan als vriend van Transit Oost voor een jaarlijkse bijdrage vanaf € 25,-. Dit zal een warm en goed gevoel geven. Het gevoel bij te dragen aan een uniek stukje historie. Maar je ontvangt meer…

Steun ons en krijg:

  • Een unieke “Transit Oost vriendenpas”
  • 2x per jaar het Transit Oost Magazine
  • 4x per jaar een digitale nieuwsbrief met het laatste nieuws
  • Gratis toegang voor 2 personen tot de museumwerkplaats
  • Korting op excursies
  • Korting op het huren van een bus
GTW T-Ford bij halte

Regel in slechts 2 stappen je aanmelding voor het vrienden van Transit Oost programma.

Stap 1 – Vul je gegevens in via het formulier en het secretariaat zal je aanmelding verwerken.

Stap 2 – Maak vervolgens het bedrag dat je wilt doneren over op IBAN – NL54RABO 0180 7848 70

Na dat wij het bedrag hebben mogen ontvangen en je contactgegeven sturen wij jou je persoonlijke en unieke “Vriendpas”. Deze verwerking kan enkele weken in beslag nemen.

Je bepaalt zelf hoeveel je wilt doneren. Om te profiteren van de voordelen als vriend van Transit Oost vragen wij een minimum bedrag van € 25,- per jaar.

Je zit nergens aan vast. Ieder jaar zullen wij jou opnieuw vragen je bijdrage aan ons over te maken. Wil je hiervan afzien en geen vriend van Transit Oost meer willen zijn, dan vragen wij jou dit aan ons kenbaar te maken voor november van het laatste jaar dat je deelneemt.

Ga je verhuizen of heb je een nieuw e-mail adres of telefoonnummer? Wijzigingen van je gegevens of lidmaatschap kun je doorgeven aan ons secretariaat. Bij voorkeur via e-mail info@transitoost.nl

De entreegelden en donaties komen volledig ten goede aan het behoud van de collectie van Transit Oost. De stichting heeft geen winstoogmerk en is een geregistreerde ANBI instelling.