Actueel

Op deze pagina vind je al het nieuws rondom Transit Oost en de museumwerkplaats. Hier lees je alle recente nieuws- en persberichten. Je mist zo geen enkel bericht en blijft op de hoogte van al het nieuws omtrent Transit Oost.

Natuurlijk is het ook mogelijk om direct het Facebook account van Transit Oost te “leuk te vinden” of ons Twitter account te volgen.

Heb jij de MUSEUMwerkplaats al bezocht? Laat dan een beoordeling achter! Onze vrijwilligers geven met veel plezier en passie rondleidingen door het museum. Schrijf een review, zo lezen zij hoe je het bezoek hebt ervaren.

Benieuwd naar recensies van bezoekers? Leer hier beoordelingen >

Vrijwilligers

De museumwerkplaats draait volledig op vrijwilligers die jou graag voorzien van leuke weetjes en feiten over de geschiedenis van het openbaar vervoer in Oost-Nederland. Deze groep enthousiaste mensen zetten zich vol passie in. Vrijwilliger worden iets voor jou?

Bekijk de mogelijkheden >

Huur een bus

Organiseer jij een feest of een leuk dagje voor familie, vrienden of collega’s? Huur eens een historische bus! Transit Oost beschikt over unieke voertuigen. Ook ideaal voor een bruiloft.

Informeer naar de mogelijkheden.