Volwassenen 

€ 5,-

Kinderen van 4 t/m 12 jaar

€ 2,50

Kinderen van 0 t/m 3 jaar

Gratis

Donateurs

Gratis

Begeleider van bezoeker met handicap* 

Gratis

Groepstarieven

Breng samen met je schoolklas, buurtvereniging of vriendengroep een bezoek aan de museumwerkplaats. Speciaal voor groepen die een bezoek willen brengen aan het informatiecentrum over de geschiedenis van het openbaarvervoer in Oost-Nederland, biedt Transit Oost interessante groepstarieven. Dit is ook mogelijk buiten onze reguliere openstellingsdagen om mits er voldoende vrijwilligers beschikbaar zijn.

Reserveer: meld de komst van een groep altijd bij ons aan. Alleen dan kunnen wij zorgen voor voldoende begeleiding. Onderstaande tarieven zijn alleen van toepassing op groepen die vroegtijdig hebben gereserveerd.

Aanmelden: stuur een mail naar groepsbezoek@transitoost.nl.

10 t/m 15 volwassenen

€ 4,50 p.p. *

16 t/m 25 volwassenen

€ 4,- p.p. *

26 t/m 40 volwassenen

€ 3,50 p.p. *

Meer dan 40 volwassenen

op aanvraag

*Deze tarieven zijn alleen van toepassing op groepen die vroegtijdig hebben gereserveerd.

De entreegelden komen volledig ten goede aan het behoud van de collectie van Transit Oost. De stichting heeft geen winstoogmerk en is een geregistreerde ANBI instelling.

Vrijwilligers

De museumwerkplaats draait volledig op vrijwilligers die jou graag voorzien van leuke weetjes en feiten over de geschiedenis van het openbaar vervoer in Oost-Nederland. Deze groep enthousiaste mensen zetten zich vol passie in. Vrijwilliger worden iets voor jou?

Bekijk de mogelijkheden >
Mobiel erfgoed collectie Transit Oost

Mobiel erfgoed

Onze collectie mobiel erfgoed geeft een goed beeld hoe het openbaar vervoer op de weg zich heeft ontwikkeld. Van de eerste T-Ford bus uit 1923 tot de laatste GSM bus die nog tot eind jaren ’90 in dienst was.

Bekijk de collectie >
Meer praktische info

“Beleef de historie van het openbaar vervoer
in Oost-Nederland”