Transit Oost werkt aan de toekomst

Stichting Transit Oost heeft als doel de unieke collectie te behouden voor de toekomst. Dagelijks zetten vele vrijwilligers zich in om iedereen te laten genieten van onze collectie. De museumwerkplaats is meer dan een statisch museum met oude voorwerpen. Het mobiel erfgoed, het dieseltreinstel DE2 “Blauwe Engel” en de prachtige modelbaan maken dit museum tot een dynamisch geheel.

 

Steun ons met jouw bijdrage

Als stichting ontvangen wij geen exploitatiesubsidies. Dit wil zeggen dat wij “onze eigen boontje moeten doppen”. De stichting toont hiermee aan zelfstandig en op een verantwoorde wijze om te gaan met zijn gelden.

Om dit te blijven doen zijn wij afhankelijk van donaties. Naast de inkomsten uit het openstellen van de museumwerkplaats, het verzorgen van ritten met onze bussen en treinstel zijn donateurs hard nodig. Met jouw bijdrage steun je Transit Oost in haar voortbestaan.

Vriend van Transit Oost vanaf € 25,- per jaar

GTW T-Ford bij halte

Word vriend

Word vriend van Transit Oost. Met een jaarlijkse bijdrage vanaf € 25,- ben je vriend van Transit Oost en steun je onze activiteiten, ontvang je 2 keer per jaar ons magazine, krijg je gratis toegang tot de museumwerkplaats en korting op excursies.

Arriva trein Winterswijk
Bedrijfsvriend worden

Bedrijven dragen bij aan het behoud van unieke regionale historie. Naast maatschappelijk verantwoord ondernemen biedt “Bedrijfsvriend” worden de organisatie aantrekkelijke tegenprestaties. Bekijk hier de mogelijkheden.

DE2 Transit Oost onderdak
Doneer eenmalig

Steun ons met een eenmalige bijdrage en draag bij aan het behoud van ons collectie. Je helpt ons met het voorzetten van onze activiteiten. Wij zijn dan ook erg dankbaar voor elke donatie. Kijk verder hoe je een donatie kunt doen.

Dieseltreinstel DE2 Blauwe Engel onderweg
Schenken en nalaten

Denk je erover om een substantieel bedrag aan ons te schenken of na te laten? Dan willen wij graag -indien door jou gewenst- met je nadenken over een eventueel gewenst speciaal doel. Lees verder voor meer info.

De donatie komen volledig ten goede aan het behoud van de collectie van Transit Oost. De stichting heeft geen winstoogmerk en is een geregistreerde ANBI instelling.

Bedrijfsvrienden

Relax accountancy & control

Fondsen

VSB fonds
ANWB programma MR
Rabobank Coöperatiefonds
ZieZo fonds

Projectpartners

Gemeente Winterswijk
Provincie Gelderland