Steun ons met jouw bijdrage

Vriend vanaf € 25,- per jaar

Ja, ik steun jullie:

Transit Oost werkt aan de toekomst

Als stichting ontvangen wij geen exploitatiesubsidies. Dit wil zeggen dat wij “onze eigen boontje moeten doppen”. De stichting toont hiermee aan zelfstandig en op een verantwoorde wijze om te gaan met zijn gelden.

Om dit te blijven doen zijn wij afhankelijk van donaties. Naast de inkomsten uit het openstellen van de museumwerkplaats, het verzorgen van ritten met onze bussen en treinstel zijn donateurs hard nodig. Met jouw bijdrage steun je Transit Oost in haar voortbestaan.

Stichting Transit Oost heeft als doel de unieke collectie te behouden voor de toekomst. Dagelijks zetten vele vrijwilligers zich in om iedereen te laten genieten van onze collectie. De museumwerkplaats is meer dan een statisch museum met oude voorwerpen. Het mobiel erfgoed, het dieseltreinstel DE2 “Blauwe Engel” en de prachtige modelbaan maken dit museum tot een dynamisch geheel.

Help mee met uw bedrijf

Deze organisaties dragen bij aan het behoud van unieke regionale historie. Naast maatschappelijk verantwoord ondernemen biedt “Bedrijfsvriend” worden de organisatie aantrekkelijke tegenprestaties.

Wij worden bedrijfsvriend

De donatie komen volledig ten goede aan het behoud van de collectie van Transit Oost. De stichting heeft geen winstoogmerk en is een geregistreerde ANBI instelling.