Beoordelingen van bezoekers

Ruim 4000 bezoekers hebben in 2018 de MUSEUMwerkplaats bezocht. De vrijwilligers van Transit Oost hebben met veel plezier en passie rondleidingen gegeven door het museum. Zij lezen graag hoe jij het bezoek hebt ervaren. Laat je weten hoe je het vond?

    review rating 5  Een leuk kleinschalig museum, gerund door gedreven vrijwilligers. Zitten op de bok van een echte blauwe engel, een prachtig uitgewerkte modelspoorbaan van het station van Winterswijk en mooie verhalen.

    thumb Jos Verbeek
    6/14/2018

    review rating 5  Leuk opgezet en keurig onderhouden museum. Vriendelijke vrijwilligers staan te popelen om hun kennis met je te delen.

    thumb Marjolijn vd Laar
    9/11/2018

    review rating 4  Als wij in Winterswijk waren , dan brachten wij een bezoek aan zoals dat tegenwoordig heet Transit Oost . Deze hebben een verzameling , van streekbussen , een grote maquette van hoe het transport vroeger ging , rond en nabij het station .

    thumb Frits Woning
    8/14/2018

    review rating 5  Ein schickes Museum und dazu auch gut geeignet für Treffen des Fremo. Das die Niederländer an sich ein herzliches und nettes Volk sind versteht sich von selbst. Ich komme gern wieder nach Winterswijk und auch in das Museum.

    thumb Matthias Scherzberg
    10/04/2018

    review rating 5  Ontzettend leuk en interessant museum met de mooiste miniatuur spoorbaan van Nederland,zeker als je naar de historie kijkt.Super enthousiaste medewerkers leiden je rond en vooral de museum werkplaats is de moeite waard.

    thumb Arjan
    9/22/2018

    review rating 3  

    thumb Tatjana van Braak
    10/17/2016

    review rating 5  

    thumb Jurgen Buitink
    6/09/2015

    review rating 5  

    thumb Rob Dammers
    6/21/2017

    review rating 5  

    thumb René Maas
    1/20/2018

    review rating 5  Enthausiaste mensen daar!

    thumb Ray Of Raymond
    10/30/2016

    review rating 5  Moeite waard om te gaan kijken. Krijg je een echt treinkaartje nog met stempel:) Enthousiaste vrijwilligers en goede uitleg. Dus spoor naar Transit Oost!!!

    thumb Henny Polmann
    6/11/2015

    review rating 5  Leuk , leerzaam , interessant en heel enthousiaste vrijwilligers !!

    thumb Ruud ter Wee
    8/24/2016

    review rating 5  

    thumb Henk Deunk
    1/26/2016

    review rating 4  

    thumb Roy Jansen
    10/17/2016

    review rating 4  Enthousiaste vrijwilligers. Mooie collectie.

    thumb Gertie Voskamp
    8/27/2016

    review rating 4  Een interessante privé-rondleiding gekregen door het oude én alvast een kijkje in het nieuwe gebouw. Onze kinderen mochten bijna overal in kijken/zitten en we kregen veel informatie. Erg leuk. Enthousiaste vrijwilligers, druk bezig om een mooi nieuw museum neer te zetten. Succes met de bouw. Dat wordt vast heel mooi!

    thumb Annemarie de Vlieger
    7/14/2016

    review rating 0  een stukje nostalgie maar vooral de geschiedenis van het openbaar vervoer levendig houden. er moet nog heel wat geklust worden.

    thumb Wilfried Roerdink
    10/26/2018

    review rating 5  Super mooi! Zeker een aanrader om even een kijkje in deze vernieuwde hal...stalling te kijken, stukje lopen van af het station 500 meter. Zeker de moeite waard.

    thumb Ron Rensink
    4/06/2018

    review rating 5  T-FORD rondrit zou mooi zyn frits peters

    thumb Frits Peters
    12/30/2015

    review rating 4  

    thumb Busje Twee
    12/15/2015

    review rating 4  Wij zijn naar de Themadagen geweest. We vonden het leuk en afwisselend; onze zoon van zes heeft genoten!

    thumb Jacqueline Hilgers
    10/16/2016

Een bezoek brengen aan de museumwerkplaats?