Organiseer jij een feest of een leuk dagje uit voor familie, vrienden of collega’s? Of zoek jij passend vervoer voor tijdens een bruiloft, de mooiste dag van jouw leven? Wij zorgen voor passend vervoer!

Transit Oost beschikt over een bijzondere collectie mobiel erfgoed. Hiermee verzorgen wij op stijlvolle wijze vervoer. Onze historische bussen zijn volledig gerestaureerd en verkeren in perfecte staat. Afhankelijk van het aantal personen is er altijd een bus die aansluit bij jouw wensen.

Naast de unieke collectie bussen, beschikken wij over het dieseltreinstel DE-2. Beter bekend als de “Blauwe Engel”. Ons treinstel is inzetbaar voor besloten ritten en spoor-evenementen. Op basis van de info hieronder kunnen wij u een prijsopgave toesturen.

Stuur een mail naar aanvraag@transitoost.nl
Vermeld alstublieft de volgende informatie:
– Het aantal personen
– De datum van verhuur
– Van waar en waarnaartoe de rit gaat

GTW T-Ford Transit Oost rondrit

“Huur een historische bus”

Op zoek naar bijzonder vervoer voor een bruiloft? Met onze collectie bussen voorzien wij menige trouwdag van stijlvol vervoer. De T-Ford uit 1923 is een opvallende bus die zeer geliefd is bij bruidsparen. Deze kan perfect dienen als trouwauto. Er is plaats voor maximaal 8 personen.

De Leyland 475 biedt plaats aan 43 personen en is daarmee ideaal voor het vervoer van (dag)gasten op de mooiste dag van jouw leven. De panoramaramen en het karakteristieke interieur maken hem zeer populair.

Kom meer te weten over de bussen. Klik op de afbeeldingen voor meer info.

GTW T-Ford bij halte

T-Ford

GTW 475 rondrit naar houtzagerij Nijhuis Groenlo

Leyland 475

GSM bus 1363 onderweg

DAF MB200

Dieseltreinstel DE-2
“De Blauwe Engel”

Wat dacht je van een bedrijfsuitje per spoor? Ons dieseltreinstel DE-2, beter bekend als “De Blauwe Engel” is inzetbaar voor besloten ritten en evenementen.

Infomeer naar de mogelijkheden door een mail te sturen naar verhuur@transitoost.nl