Praktische info

Wij vinden het leuk dat je een bezoek komt brengen. Het is prettig om voorbereid museumwerkplaats te bezoeken. Op deze pagina vind je alle handige informatie, zoals openingsdagen en toegangsprijzen. Je hebt niet alleen toegang tot het museumgedeelte maar je kunt ook onder begeleiding de werkplaats bezoeken. Daar staan onze historische GTW bussen en het dieseltreinstel DE-2 (ook wel bekend als ” Blauwe Engel”).

Kom je met de auto of met de trein? Hier vind je info over route en parkeren. Parkeren is gratis in de gemeente Winterswijk. Ben je op vakantie? Dan is het natuurlijk veel leuker om op de fiets te komen. Wij bevinden ons naast een knooppunt van fietsroutes.

Natuurlijk zijn wij voorbereid op bezoekers met een handicap. Het museumgedeelte is goed toegankelijk en er zijn passende voorzieningen.

Honden zijn helaas niet toegestaan (met uitzondering van hulphonden).

Vrijwilligers

De museumwerkplaats draait volledig op vrijwilligers die jou graag voorzien van leuke weetjes en feiten over de geschiedenis van het openbaar vervoer in Oost-Nederland. Deze groep enthousiaste mensen zetten zich vol passie in. Vrijwilliger worden iets voor jou?

Bekijk de mogelijkheden >

Huur een bus

Organiseer jij een feest of een leuk dagje voor familie, vrienden of collega’s? Huur eens een historische bus! Transit Oost beschikt over unieke voertuigen. Ook ideaal voor een bruiloft.

Informeer naar de mogelijkheden.