Transit Oost excursie 2018

Transit Oost organiseert in 2018 opnieuw een excursie naar Duitsland voor Vrienden van Transit Oost, medewerkers en geïnteresseerden. Dit is alweer de 4e excursie die wij organiseren. Deze keer zal een bezoek gebracht worden aan windmolenbouwer Enercon in Aurich en Leeraner Miniaturland in Leer.

Op zaterdag 26 mei 2018 organiseert Transit Oost een interessante en vooral gezellige dag uit. Wij zullen een bezoek brengen aan het bezoekerscentrum van windmolenbouwer Enercon in Aurich (Duitsland) en aan de op één-na-grootste modelbaan van Duitsland: Leeraner Miniaturland in Leer (Duitsland). Gezien de afstand die we deze dag zullen afleggen kiezen we er wederom voor om met een luxe touringcar te gaan.

Een interessante dag voor de techniekers onder ons en liefhebbers van modelbouw en modeltreinen. De inwendige mens zal ook deze dag zeker niet worden vergeten. Zowel onderweg als op onze bestemmingen wordt voor lekker eten en ruim voldoende versnaperingen tussendoor gezorgd!

Programma

7:30 uur – Verzamelen bij Transit Oost aan de Kleine Parallelweg 6 in Winterswijk
7:45 uur – Vertrek vanuit Winterswijk met een luxe touringcar richting EEZ ENERCON.
10:30 uur – Aldaar volgt eerst een rondleiding (Duitstalig); daarna kunt u een bezoek kunt brengen aan de tentoonstelling.
12.30 uur – Aan het begin van de middag zullen we met zijn allen een gezamenlijk hapje eten in de vorm van een warm buffet.
13:30 uur – Aansluitend rijden we naar Leer (D)
14.30 uur – Daar kunt u na een korte ontvangst een bezoek kunt brengen aan één van Duitslands grootste modelbanen. Komende winter zal de collectie hier behoorlijk worden uitgebreid, waardoor ons bezoek zeker de moeite waard zal zijn.
17:00 uur – De dag wordt afgesloten met een gezamenlijke ‘Kaffee mit Kuchen’ om daarna terug te rijden naar Winterswijk.
20:30 uur – Geplande aankomsttijd terug in Winterswijk

LET OP: Alle tijden van het programma zijn bij benadering en kunnen dus niet door ons worden gegarandeerd. Houdt u hier mee rekening wanneer u per trein van en naar Winterswijk reist!

Vertrek en aankomst

Transit Oost
Kleine Parallelweg 6
7101 HP Winterswijk

Parkeren bij het oude busstation of op de kleine Parallelweg.

Aanmelden en deelnemersprijs

€ 65,- voor Vrienden van Transit Oost, medewerkers en sponsoren
€ 75,- voor introducees.

U kunt zich aanmelden bij Hessel Meijer door een email te sturen naar Hessel.Meijer@gmail.com
of in de avonden een belletje te doen naar +31 (0)6 1394 0463.

Introducees zijn natuurlijk van harte welkom!

De deelnemersprijs kunt u overmaken naar NL05 RABO 0117332232 t.n.v. Hessel Meijer.
Betaald en betaling door organisatie bevestigd betekent ingeschreven.

De excursie is inclusief kopje koffie/thee en versnaperingen tijdens de busreis, toegang EEZ Enercon met rondleiding en toegang Leeraner Miniaturland, warm buffet met één consumptie en Kaffee mit Kuchen in Miniaturland.