Persinformatie

Op deze pagina vind je informatie over stichting Transit Oost en haar activiteiten. Het materiaal op deze pagina is vrij van rechten. Uiteraard vragen wij je wel onze naam te vermelden.Het logo van stichting Transit Oost mag gebruikt worden na schriftelijke toestemming.

Neem vrijblijvend contact op met onze persvoorlichter voor persvragen, interviewverzoeken of overige media-gerelateerde zaken:

Tomar Sonderen
pers@transitoost.nl
+31 (0)6 4171 5050

*Advertentie-acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Over stichting Transit Oost

Wij zijn Transit Oost en hebben als doel onze unieke collectie te tonen aan publiek en te behouden voor komende generaties. Wat ooit in 1983 begonnen is als een klein bezoekerscentrum, is nu uitgegroeid tot een volwaardig interactief museum, vol geschiedenis. Daar is een collectie mobiel erfgoed aan toegevoegd met als resultaat o.a. een werkplaats gevuld met historisch voertuigen.

Bekijk ook:

Beleef de historie van het openbaar vervoer
in Oost-Nederland”

Vrijwilligers

De museumwerkplaats draait volledig op vrijwilligers die jou graag voorzien van leuke weetjes en feiten over de geschiedenis van het openbaar vervoer in Oost-Nederland. Deze groep enthousiaste mensen zetten zich vol passie in. Vrijwilliger worden iets voor jou?

Bekijk de mogelijkheden >